EIWITRIJK • MAKKELIJK • GLUTENVRIJE + LACTOSEVRIJE + VEGAN OPTIE
Chocola & banaan blijft een gouden combi 🌟 Dit is een super makkelijk ontbijtje! Lekker vullend en veel eiwitjes.
Je kunt ‘m ook makkelijk de avond van tevoren maken en meenemen naar werk. Als ik naar kantoor ga is mijn tas met eten ongeveer even groot als mijn tas met werkspullen 🤣 “Ja, ik heb 16 bakjes bij me. Nee, ik ga niet picknicken. Ja, dit eet ik allemaal op” #alwayshungry 😏

Banaan stracciatella ontbijtje
Vegan & lactosevrije optie: gebruik sojakwarkGlutenvrije optie: gebruik glutenvrije muesli
Ingrediënten
- 250 gram (soja)kwark
- 1 banaan
- 10 gram pure chocolade
- 1 eetlepel Steviala sweet & vanilla of honing, maple syrup
- 10 gram (glutenvrije) muesli (ik gebruik de muesli van Tasty Basics, die is laag in koolhydraten en lekker crunchy!)
- Vers rood fruit naar keuze
Instructies
- Doe de (soja)kwark in een schaaltje.
- Snijd de helft van de banaan in plakjes en prak de andere helft.
- Roer de geprakte banaan, chocola en zoetstof door de kwark.
- Optioneel: upgrade je toppings door je plakjes banaan te bakken, vind ik zó lekker!
- Versier je banaan stracciatella kwarkje met de muesli, banaan en eventueel nog wat rood fruit naar keuze en extra choco 🍫
Notities
Voedingswaarden hele recept (1 persoon): 317 kcal • 35g khd • 28g eiwit • 5g vet • 9g vezels
📸 Recept bewaren? Opslaan op Instagram!