Frambozen & witte chocolade cheesecake overnight oats

17K

LACTOSEVRIJE, GLUTENVRIJE & VEGAN OPTIE

Dit is een van de lekkerste overnight oats die ik oooooit heb gemaakt 🤤 en super easy! Alsof je een lekker stukje cheesecake aan het eten bent, maar dan gezond. Én ook ideaal om mee te nemen!

Frambozen & witte chocolade cheesecake overnight oats

Vegan optie: gebruik een vegan koekje en vegan chocola.
Lactosevrije optie: gebruik lactosevrije chocola.
Glutenvrije optie: gebruik een glutenvrij koekje en glutenvrije chocola.
Totale tijd 15 minuten
Gang Brunch, Ontbijt
Porties 1 persoon

Ingrediënten
  

  • 25 gram havermout
  • 10 gram chiazaad
  • 160 gram alpro mild & creamy kokosnoot of andere sojayoghurt
  • 2 eetlepels zoetstof of honing (ik gebruik @steviala sweet & vanilla)
  • 80 gram diepvries frambozen
  • 1 blokje witte chocola
  • Koekje naar keuze (ik had Nizza Kokos)

Instructies
 

  • Meng de havermout, chiazaadjes, yoghurt & zoetstof in een glaasje en roer door elkaar.
  • Doe daarop wat frambozen en gesmolten witte chocola.
  • Breek er een koekje overheen en zet 2 uurtjes in de koelkast!
Trefwoord baked oats, brunch, cheesecake, chia, frambozen, Gezond, gezond ontbijt, havermout, Makkelijk, meenemen, ontbijt, ontbijt to go, overnight oats, witte chocola

📸 Bekijk hier ook de video van het recept!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Close
CourgettiConfetti © Copyright 2020. All rights reserved.
Close