VEGAN • GLUTENVRIJ • LACTOSEVRIJ
Dessert for breakfast babyyyy! Of gewoon als dessert 😌 Binnen 15 minuten staat dit goddelijke cakeje voor je neus en kun je aanvallen. Oh en ook nice: per stuk maar 208 kcal en wel 13gr eiwitten! 🥰

Serveer 'm met wat vers rood fruit. Eet je 'm als toetje, dan ook heerlijk met een bolletje ijs!
Equipment
- 2 kleine eenpersoons ovenschaaltjes (⌀8cm)
- Foodprocessor, hakmolen of staafmixer
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Mix alle ingrediënten behalve de witte chocola tot een glad beslag met je hakmolen (of foodprocessor/staafmixer).
- Vet twee kleine eenpersoons ovenschaaltjes in (muffin bakvormpjes werken ook goed, maar die zijn iets kleiner. Maak er dan 4 en verkort de baktijd naar 8-10 minuten). Doe de helft van het beslag in de bakjes, leg een stukje witte chocola in het midden en verdeel de rest van het beslag er overheen.
- Zet ze 13-15 minuutjes in de oven. Serveer met wat extra witte chocola & vers fruit!
Notities
Voedingswaarden per stuk: 208 kcal • 24g khd • 13g eiwit • 6g vet • 4g vezels
📸 Recept bewaren? Opslaan op Instagram!