VEGETARISCH • KOOLHYDRAATARM • EIWITRIJK • LACTOSEVRIJE OPTIE • MAKKELIJK & SNEL
Alles met truffel is toch fantastisch? Deze salade ook! Hij doet het hier thuis altijd héél goed op de borrelplank 😍 Maar ook super lekker voor op brood, crackers of je wrap!

Vega truffel-kip-ei salade
Lactosevrije optie: vervang de hüttenkäse door 80 gram extra sojakwark en een lepel mayonaise.
Equipment
- Koekenpan
Ingrediënten
- 2 hardgekookte eieren
- 175 gram vega kip (ik gebruik de Lekker Veggie vega kip van Jumbo)
- 160 gram hüttenkäse
- 120 gram sojakwark ongezoet
- 1 flinke theelepel Urbani truffeltapenade
- Snuf zout & peper
Instructies
- Bak de vega kip een paar minuutjes en hak alles in stukjes.
- Prak de hardgekookte eieren fijn met een vork.
- Meng in een grote kom de vega kip, eieren, hüttenkäse, sojakwark, truffeltapenade en een flinke snuf zout & peper.
- Eet smakelijk! 💛
Notities
Voedingswaarden per 1/8 recept: 72 kcal • 1,5g khd • 9g eiwit • 3g vet • 1,5g vezels
Ook leuk: check de video op Instagram! 🎬