Vega truffel-kip-ei salade

695

VEGETARISCH • KOOLHYDRAATARM • EIWITRIJK • LACTOSEVRIJE OPTIE • MAKKELIJK & SNEL

Alles met truffel is toch fantastisch? Deze salade ook! Hij doet het hier thuis altijd héél goed op de borrelplank 😍 Maar ook super lekker voor op brood, crackers of je wrap!

Vega truffel-kip-ei salade

Lactosevrije optie: vervang de hüttenkäse door 80 gram extra sojakwark en een lepel mayonaise.
Totale tijd 15 minuten
Gang Borrelhapje, Broodbeleg, Brunch, Lunch, Ontbijt
Porties 8 porties
calorieën 72 kcal

Equipment

  • Koekenpan

Ingrediënten
  

  • 2 hardgekookte eieren
  • 175 gram vega kip (ik gebruik de Lekker Veggie vega kip van Jumbo)
  • 160 gram hüttenkäse
  • 120 gram sojakwark ongezoet
  • 1 flinke theelepel Urbani truffeltapenade
  • Snuf zout & peper

Instructies
 

  • Bak de vega kip een paar minuutjes en hak alles in stukjes.
  • Prak de hardgekookte eieren fijn met een vork.
  • Meng in een grote kom de vega kip, eieren, hüttenkäse, sojakwark, truffeltapenade en een flinke snuf zout & peper.
  • Eet smakelijk! 💛

Notities

Voedingswaarden per 1/8 recept: 72 kcal • 1,5g khd • 9g eiwit • 3g vet • 1,5g vezels
Trefwoord Beleg, borrelen, Borrelhapje, Broodbeleg, Ei, Eiersalade, Hapjesplank, Kip, Lactosevrij, Makkelijk, snel, Spread, Truffel, Vega, Vega kip, Vegetarisch

Ook leuk: check de video op Instagram! 🎬

https://www.instagram.com/p/CUwYWmXDq6u/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Close
CourgettiConfetti © Copyright 2020. All rights reserved.
Close