Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Appel-speculoos beignets
Glutenvrije optie: gebruik havermeel of boekweitmeel in plaats van volkoren speltmeel
Recept afdrukken
Pin recept
Totale tijd
20
minuten
min
Gang
Dessert, Ontbijt, Tussendoortje
Porties
10
stuks
Ingrediƫnten
Appel-speculoos beignets
2
appels
50
gram
havermeel
59
gram
volkoren speltmeel
1
eetlepel
koek- en speculaaskruiden
(of kaneel)
20
gram
zoetstof of kristalsuiker
(ik gebruik Steviala Kristal Sweet)
8
gram
bakpoeder
120
milliliter
amandelmelk
Speculoospasta
Topping
20
gram
zoetstof of kristalsuiker
(ik gebruik Steviala Kristal Sweet)
1
eetlepel
koek- en speculaaskruiden
Instructies
Mix de havermeel, speltmeel, bakpoeder, zoetstof, koek- en speculaaskruiden, een snuf zout en amandelmelk in een schaaltje.
Schil en verwijder het klokhuis van 2 appels. Snijd ze in 5 dikke ringen.
Smeer op ieder schijfje een beetje speculoospasta.
Haal ze door het beslag en bak ze goudbruin.
Bestrooi ze met een mix van speculaaskruiden en zoetstof of suiker.
Trefwoord
appel, beignets, Gezond, Glutenvrij, kerst, Lactosevrij, onbijt, oud en nieuw, oudjaarsdag, Snack, speculoos, tussendoortje, Winter, zoet