Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Ontbijtkoek taartje met chocolademousse & pistache
Glutenvrije optie: gebruik glutenvrije ontbijtkoek
Recept afdrukken
Pin recept
Totale tijd
15
minuten
min
Gang
Brunch, Dessert, Ontbijt
Porties
1
taartje
Ingrediënten
Taartje
2
plakken
ontbijtkoek
lower cal of glutenvrij
Scheutje
amandelmelk
80
gram
chocolademousse
(ik gebruik de protein mousse van Ehrmann)
Een paar
verse frambozen
1
maria koekje
Toppings
1
eetlepel
pistachepasta
Wat
grofgehakte
gevriesdroogde frambozen in witte chocolade
Beide te bestellen bij Koro, met de code MAAN5 krijg je 5% korting!
Instructies
Neem een schaaltje en leg wat plastic folie op de bodem, zodat je het taartje er makkelijk uit kunt halen.
Dip de ontbijtkoek héél kort in de amandelmelk. Liever te weinig dan te veel amandelmelk, want hij absorbeert het heel snel.
Druk de ontbijtkoek met je vingers rondom in het schaaltje.
Doe er dan een paar eetlepels chocolademousse en wat frambozen in, en leg er een Maria koekje bovenop.
Zet het taartje minimaal een halfuur in de koelkast.
Beleg het taartje met toppings naar keuze, ik ging voor pistachepasta & gevriesdroogde frambozen in witte chocola!
Trefwoord
appeltaart, brunch, brunchen, chocolade, chocolademousse, Dessert, filodeegtaartje, gezond ontbijt, gezonde recepten, Makkelijk, ontbijt, ontbijtinspiratie, ontbijtkoek, pistache, pistachepasta, toetje, zoet