Ga terug

Ontbijtkoek taartje met chocolademousse & pistache

Glutenvrije optie: gebruik glutenvrije ontbijtkoek
Totale tijd 15 minuten
Gang Brunch, Dessert, Ontbijt
Porties 1 taartje

Ingrediënten
  

Taartje

  • 2 plakken ontbijtkoek lower cal of glutenvrij
  • Scheutje amandelmelk
  • 80 gram chocolademousse (ik gebruik de protein mousse van Ehrmann)
  • Een paar verse frambozen
  • 1 maria koekje

Toppings

  • 1 eetlepel pistachepasta
  • Wat grofgehakte gevriesdroogde frambozen in witte chocolade
  • Beide te bestellen bij Koro, met de code MAAN5 krijg je 5% korting!

Instructies
 

  • Neem een schaaltje en leg wat plastic folie op de bodem, zodat je het taartje er makkelijk uit kunt halen.
  • Dip de ontbijtkoek héél kort in de amandelmelk. Liever te weinig dan te veel amandelmelk, want hij absorbeert het heel snel.
  • Druk de ontbijtkoek met je vingers rondom in het schaaltje.
  • Doe er dan een paar eetlepels chocolademousse en wat frambozen in, en leg er een Maria koekje bovenop.
  • Zet het taartje minimaal een halfuur in de koelkast.
  • Beleg het taartje met toppings naar keuze, ik ging voor pistachepasta & gevriesdroogde frambozen in witte chocola!
Trefwoord appeltaart, brunch, brunchen, chocolade, chocolademousse, Dessert, filodeegtaartje, gezond ontbijt, gezonde recepten, Makkelijk, ontbijt, ontbijtinspiratie, ontbijtkoek, pistache, pistachepasta, toetje, zoet