100gramKoh Thai Green Curry Pasteof andere groene currypasta
Optioneel: verse koriander voor bij het serveren
Instructies
Snipper de knoflook en 1 rawit pepertje. Hou je niet van spicy, doe dan een half pepertje of laat ‘m weg!
Doe 80 gram Koh Thai Green Curry Paste en 1 theelepel Euroma Thai Green Curry Spices in een grote wok en bak het even aan. Doe hier de knoflook en peper bij.
Snijd de puntpaprika’s en courgette en doe deze bij de wok. Bak even mee.
Voeg de kokosmelk toe en laat dit een paar minuutjes zacht pruttelen zonder deksel zodat de curry wat indikt.
Snijd de tempeh in blokjes en marineer met nog 20 gram currypasta. Bak de tempeh op hoog vuur in een koekenpan of een paar minuutjes in je airfryer, totdat ze goudbruin en een beetje krokant zijn.
Voeg de broccolirijst toe en bak nog 2-3 minuutjes mee.
Verdeel de curry over twee borden, strooi de tempeh eroverheen en voeg naar smaak wat gesneden bosui, rode pepertjes en verse koriander toe.
Notities
Voedingswaarden per persoon: 397 kcal • 30g khd • 31g eiwit • 15g vet • 11g vezels