Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Red velvet pancakes
Vegan + lactosevrije optie: vervang de kwark door lactosevrije of vegan yoghurt.
Recept afdrukken
Pin recept
Totale tijd
15
minuten
min
Gang
Brunch, Dessert, Lunch, Ontbijt
Porties
1
persoon
calorieën
226
kcal
Equipment
Koekenpan
Staafmixer of blender
Ingrediënten
1
ei
30
gram
boekweitmeel
of havermeel, speltmeel, bloem
Snuf
bakpoeder
50
gram
rode bieten
50
gram
magere kwark
of yoghurt
1
eetlepel
Steviala sweet & gold
of honing, maple syrup
Toppings naar keuze
bijvoorbeeld gebakken banaan, passievrucht en vanilleyoghurt
Instructies
Doe alle ingrediënten bij elkaar en mix het tot een glad beslag met een staafmixer of blender.
Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en bak ongeveer 4 kleine pannenkoekjes van het beslag.
That’s it! Stapelen maar en wat lekkere toppings naar keuze erop. Ik ging voor gebakken banaan, passievrucht en vanilleyoghurt.
Notities
Voedingswaarden zonder toppings: 226 kcal • 28g khd • 14g eiwit • 6g vet • 3g vezels
Trefwoord
brunch, Dessert, Glutenvrij, kleurrijk, Lactosevrij, lunch, ontbijt, pancakes, pannenkoeken, pannenkoekjes, red velvet, rode biet, toetje, Vegan