Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Vega truffel-kip-ei salade
Lactosevrije optie: vervang de hüttenkäse door 80 gram extra sojakwark en een lepel mayonaise.
Recept afdrukken
Pin recept
Totale tijd
15
minuten
min
Gang
Borrelhapje, Broodbeleg, Brunch, Lunch, Ontbijt
Porties
8
porties
calorieën
72
kcal
Equipment
Koekenpan
Ingrediënten
2
hardgekookte eieren
175
gram
vega kip
(ik gebruik de Lekker Veggie vega kip van Jumbo)
160
gram
hüttenkäse
120
gram
sojakwark ongezoet
1
flinke theelepel
Urbani truffeltapenade
Snuf
zout & peper
Instructies
Bak de vega kip een paar minuutjes en hak alles in stukjes.
Prak de hardgekookte eieren fijn met een vork.
Meng in een grote kom de vega kip, eieren, hüttenkäse, sojakwark, truffeltapenade en een flinke snuf zout & peper.
Eet smakelijk! 💛
Notities
Voedingswaarden per 1/8 recept: 72 kcal • 1,5g khd • 9g eiwit • 3g vet • 1,5g vezels
Trefwoord
Beleg, borrelen, Borrelhapje, Broodbeleg, Ei, Eiersalade, Hapjesplank, Kip, Lactosevrij, Makkelijk, snel, Spread, Truffel, Vega, Vega kip, Vegetarisch