Ga terug

Vega truffel-kip-ei salade

Lactosevrije optie: vervang de hüttenkäse door 80 gram extra sojakwark en een lepel mayonaise.
Totale tijd 15 minuten
Gang Borrelhapje, Broodbeleg, Brunch, Lunch, Ontbijt
Porties 8 porties
calorieën 72 kcal

Equipment

  • Koekenpan

Ingrediënten
  

  • 2 hardgekookte eieren
  • 175 gram vega kip (ik gebruik de Lekker Veggie vega kip van Jumbo)
  • 160 gram hüttenkäse
  • 120 gram sojakwark ongezoet
  • 1 flinke theelepel Urbani truffeltapenade
  • Snuf zout & peper

Instructies
 

  • Bak de vega kip een paar minuutjes en hak alles in stukjes.
  • Prak de hardgekookte eieren fijn met een vork.
  • Meng in een grote kom de vega kip, eieren, hüttenkäse, sojakwark, truffeltapenade en een flinke snuf zout & peper.
  • Eet smakelijk! 💛

Notities

Voedingswaarden per 1/8 recept: 72 kcal • 1,5g khd • 9g eiwit • 3g vet • 1,5g vezels
Trefwoord Beleg, borrelen, Borrelhapje, Broodbeleg, Ei, Eiersalade, Hapjesplank, Kip, Lactosevrij, Makkelijk, snel, Spread, Truffel, Vega, Vega kip, Vegetarisch