2eetlepelsBertolli pesto alle verdureof andere pesto
1bolmozzarella light
100gramRoyal geroosterde paprika(op azijn)
2eetlepelsItaliaanse kruiden
Romaine sla
2eetlepelspijnboompitjes
Instructies
Doe het Beyond Mince gehakt en de Italiaanse kruiden in een grote kom en kneed het door elkaar. Maak er daarna 4 balletjes van.
Verhit een pan op middelhoog vuur. Gebruik geen olie! Doe de balletjes in de pan en leg een klein stukje bakpapier op het eerste balletje. Plet ‘m met een spatel tot een mooi dun burgertje. Herhaal dit bij de andere drie. Keer de burgers om zodra ze goudbruin zijn aan de onderkant.
Snijd ondertussen de mozzarella in dunne plakjes en de paprika in grove stukken. Rooster de pijnboompitjes.
Keer de burgers nog een keer om. Beleg ze met mozzarella, zet de pan op laag vuur en laat de kaas nog even smelten.
Snijd de burgerbroodjes doormidden. Rooster ze even kort als je dat lekker vindt. Smeer ze daarna in met een dikke lepel pesto en beleg ze met de sla, paprika, burgers en wat pijnboompitjes on top. Eet smakelijk!