Ga terug

Paprika & feta dip

Bereidingstijd 5 minuten
Gang Bijgerecht, Borrelhapje, Lunch, Shared dining, Snack, Spread
Porties 1 schaaltje

Ingrediënten
  

  • 180 gram feta (of vegan feta)
  • 110 gram geroosterde paprika (op azijn)
  • 4 eetlepel (soja)yoghurt
  • 1 theelepel salie
  • 1 theelepel oregano
  • 2 eetlepels geroosterde pijnboompitten

Instructies
 

  • Laat de paprika goed uitlekken. Mix alle ingrediënten (behalve de pijnboompitten) met je staafmixer tot een gladde crème.
  • Serveer met wat extra feta en geroosterde pijnboompitten!
Trefwoord 15 minuten, Beleg, Borrel, borrelen, Borrelhapje, borrelhapjes, Broodbeleg, dip, feta, Gezond, gezond eten, gezond recept, Groenten, Hapjesplank, Makkelijk, makkelijk recept, paprika, Spread