Over mij

HOI, IK BEN MANON!

Vegetarisch of helemaal plantaardig eten hoeft niet saai te zijn. Integendeel! Ik inspireer anderen graag om vaker een vega(n) bordje eten op tafel te zetten, met geweldige en verrassende smaken. Zonder al te veel moeite!

Waarom CourgettiConfetti?

Als er iets is waar ik gelukkig van word, dan is het wel de hele dag in de keuken staan om allemaal lekkere gerechten te maken (en die te delen met vrienden en familie!). In 2020 besloot ik om werk te maken van deze passie: ik startte een Instagram-pagina om mijn recepten te delen. Mijn visie voor CourgettiConfetti is anderen op een positieve, leuke en vooral lékkere manier inspireren om vaker vegetarisch te eten. Al is het een dagje extra per week. Samen de wereld beter maken met lekker eten – dat is toch fantastisch ☺

“Grappige naam!” is vaak de eerste reactie als ik vertel hoe mijn Instagram & blog heet. En er zit ook een logica achter. Het staat symbool voor mijn leven en de recepten die ik deel. Courgetti omdat ik – meestal – gezonde recepten deel, voedzame producten kies en anderen ook meeneem in deze keuzes. Confetti omdat gezond en vega(n) eten ook écht een feestje is! En soms ook iets minder voedzaam, maar gewoon heel erg lekker. Balans!

Ik ben dagelijks bezig met het ontwikkelen en fotograferen van creatieve, kleurrijke en verrassende recepten. Ik werk regelmatig samen met veel toffe bedrijven die dezelfde waarden nastreven als ik. Daarnaast doe ik ook foodfotografie voor restaurants en ondersteun ik met social media content en onderhoud!

Heb je interesse in een samenwerking of heb je een vraag? Stuur me dan gerust een mailtje: info@courgetticonfetti.nl.

Meer over mij

Mijn volledige naam is Manon Jousset, maar mijn vrienden noemen me Maan. Naast koken ben ik gek op uit eten gaan, reizen, sporten, duiken, spelletjes doen en heb ik een serieuze servies-verslaving. Ik ben 30 en woon in de mooiste stad achter de duinen, Den Haag, samen met Jordi. Ik ben half Frans: niet alleen tweetalig maar ook zeker bourgondisch opgevoed! Ik ben echt een gezelligheidsmens en omring me dan ook het liefst met mijn vrienden en familie.

Oh en mijn lievelingseten (als ik dan écht moet kiezen): Pastitsio, door mama gemaakt. Ultiem comfort food en echt een kleine tijdmachine naar vroeger.

Er komt elke keer weer een grote lach op mijn gezicht als ik foto’s of berichtjes toegestuurd krijg van mensen die een recept hebben gemaakt. Blijft zo enorm leuk!

Close
CourgettiConfetti © Copyright 2020. All rights reserved.
Close