Gezonde lunch burrito

10 minuten
Vegetarisch
Glutenvrije optie
Direct naar recept

Een goed gevulde wrap is altijd top als lunch. En ook nog eens makkelijk mee te nemen als je de deur uit moet! Deze keer vulde ik ‘m met avocado, ei, puntpaprika en hüttenkäse 🤤 Ik heb wat pikant gerookt paprikapoeder gebruikt om ‘m een beetje een kick te geven. Mega lekker!

ingrediënten

1 persoon
  • 1 tortilla
  • 1 ei
  •  avocado
  • 50 gram hüttenkäse
  • 5 gram geraspte parmezaanse kaas
  • ½ theelepel gerookt paprikapoeder sweet of spicy
  • ½ puntpaprika
Wil je het recept glutenvrij maken? Gebruik dan glutenvrije wraps.

RECEPT

  1. Snijd de puntpaprika in reepjes en bak deze kort in een hete pan.
  2. Bak het eitje.
  3. Mix de hüttenkäse met de parmezaan, paprikapoeder en wat zout en peper.
  4. Vul de wrap met de avocado, het hüttenkäse mengsel, eitje en puntpaprika. Rol ‘m op als een burrito: rol tot 1/3, vouw de zijkanten naar binnen en rol dan verder.