Dadels met geitenkaas, pistache & rozenblaadjes
Vegetarisch
Glutenvrij
Vegan optie
Lactosevrije optie
Dit hapje heb je binnen een paar minuutjes gemaakt en ziet er prachtig uit! De combinatie van zoete dadels en hartige kaas is echt geweldig.
Een super makkelijk borrelhapje, of ook erg leuk als klein brunch gerechtje. Je kunt ook afwisselen met verschillende soorten kaas. Dit hapje is bijvoorbeeld ook heel lekker met roomkaas of blauwe kaas.
ingrediënten
- 10 dadels
- 125 g geitenkaas
- 30 g gepelde pistachenootjes
- gedroogde rozenblaadjes
Vegan en lactosevrije optie: gebruik i.p.v. geitenkaas een plantaardige roomkaas of andere vegan kaas naar keuze.
RECEPT
- Halveer en ontpit de dadels en vul ze met geitenkaas.
- Hak de pistachenootjes in kleine stukjes en dip de dadels in de nootjes, zodat ze mooi op de geitenkaas blijven plakken.
- Snijd de blaadjes rozenknopjes in kleine stukjes. Bestrooi de dadels met de rozenblaadjes.