Paasplank

299

Heb je weinig tijd maar wil je tóch iets vrolijks (en lekkers!) op tafel zetten met de paasbrunch of borrel? Maak dan een paasplank! Binnen no time klaar en je maakt iedereen hier blij mee.

Hierbij mijn gouden tips voor de ultieme kaasplank!

Kaas 🧀
Op de foto zie je de lekkerste Henri Willig kaasjes: de groene pesto, geit extra oud, organic jersey en herbs & garlic. Wil je extra kleur op de plank? Neem dan de lavendel kaas!!! Helemaal in lente-thema en super lekker. Mijn favoriet!

Paas-lekkers 🐇
Leg wat plakjes paasstol en matze crackers op de plank en decoreer ‘m aan het einde met allerlei gekleurde chocolade paaseitjes.

Gekleurde eieren 🐣
Leg gekookte eieren een uurtje in bietensap voor een prachtige kleur aan de buitenkant.

Groenten 🥕
Om in paas-thema te blijven: bospeen (met stukje groen eraan)! En allerlei andere groenten, zoals: komkommer, tomaatjes, paprika, selderij…

Ingemaakte groenten 🩷
Een heerlijk zoet-zure toevoeging op de plank. Je maakt dit makkelijk zelf, het recept deel ik hier!

Nootjes en olijven 🥜
Vul de plank aan het einde met verschillende nootjes of gepofte mais. Perfect om alle lege plekken mee op te vullen!

Fruit 🍑
Koop lekker wat seizoensfruit, zorgt voor veel kleur! Bijvoorbeeld druiven, sinaasappel, granaatappel, grapefruit, kiwi, mandarijn, mango, meloen, nectarine, perzik, pruimen of aardbeien.

Dipjes 🍯
Zoals de Henri Willig Whipped Honey die je op de foto ziet, of bijvoorbeeld een lekkere vijgenjam, dadel-portstroop, appelstroop…

Eetbare bloemen 🌸
De finishing touch op de plank! Bijvoorbeeld kleine viooltjes of kruiden uit je tuin die in bloei staan, zoals rozemarijn of bieslook.

Check hier de kaasjes die op de plank liggen en alle leuke accessoires zoals de mini-kaasschaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
CourgettiConfetti © Copyright 2020. All rights reserved.
Close