GLUTENVRIJE OPTIE
Dit is eens iets anders dan gewoon een plakje ontbijtkoek 😏 En als je net zo gek bent op de chocolademousse van Ehrmann als ik, dan moet je dit proberen!! Ook als je die nog niet kent overigens: you’re missing out 🔍


Dus bij deze het recept voor dit fancy ontbijtje of verantwoorde toetje ✨

Ontbijtkoek taartje met chocolademousse & pistache
Glutenvrije optie: gebruik glutenvrije ontbijtkoek
Ingrediënten
Taartje
- 2 plakken ontbijtkoek lower cal of glutenvrij
- Scheutje amandelmelk
- 80 gram chocolademousse (ik gebruik de protein mousse van Ehrmann)
- Een paar verse frambozen
- 1 maria koekje
Toppings
- 1 eetlepel pistachepasta
- Wat grofgehakte gevriesdroogde frambozen in witte chocolade
- Beide te bestellen bij Koro, met de code MAAN5 krijg je 5% korting!
Instructies
- Neem een schaaltje en leg wat plastic folie op de bodem, zodat je het taartje er makkelijk uit kunt halen.
- Dip de ontbijtkoek héél kort in de amandelmelk. Liever te weinig dan te veel amandelmelk, want hij absorbeert het heel snel.
- Druk de ontbijtkoek met je vingers rondom in het schaaltje.
- Doe er dan een paar eetlepels chocolademousse en wat frambozen in, en leg er een Maria koekje bovenop.
- Zet het taartje minimaal een halfuur in de koelkast.
- Beleg het taartje met toppings naar keuze, ik ging voor pistachepasta & gevriesdroogde frambozen in witte chocola!
🎥 Video van het recept zien? Video bekijken of het recept opslaan op Instagram!